Tillverkarvägen 20, 187 66 Täby

DynaDesk – Skrivbord

DynaDesk™ revolutionerar ergonomin

AllT påverkas positivt!

Den patenterade DynaDesk™-lösningen är en svensk innovation som hjälper dig att förebygga värk i skuldror, nacke, axlar och armar vid stillasittande arbete framför en datorskärm.

…Alla som jag låtit prova bordet säger att det fungerar!

Utan krav på ett nytt beteende hos dig, rör skrivbordets tangentbordsplatta sig kontinuerligt, och hjälper dig att långsamt kontinuerligt röra dig och byta arbetsställning, vilket ökar blodcirkulationen till musklerna, minskar risken för statisk belastning och ökar ditt välbefinnande.

FÖREBYGGER BELASTNINGSSKADOR
Alla ergonomer, sjukgymnaster och läkare säger att långvarig statisk belastning inte är bra för kroppen. Man rekommenderar starkt regelbunden rörelse, t ex pausgympa, omväxlande stå och sitta vid arbetsplatsen och liknande. DynaDesk eliminerar den statiska belastningen som ersätts av en dynamisk rörelse som du själv inte behöver tänka på.

AVLASTAR SKULDROR OCH AXLAR
Den dynamiska rörelsen som finns inbyggd i DynaDesk avlastar skuldror, axlar och armar utan att du själv behöver tänka på det. Du vänjer dig snabbt vid den mycket mjuka och långsamma rörelsen i skrivbordet. Oftast tar det inte mer än en halvtimme.

ÖKAR GENOMSTRÖMNINGEN
Skrivbordets rörelse gör att blodgenomströmningen ökar i de muskelgrupper som finns i skuldror, nacke och armar. Detta motverkar de smärttillstånd som kan uppkomma vid en helt statisk belastning.

ÖKAR VÄLBEFINNANDET
När den statiska belastningen ersatts av en dynamisk rörelse så mår du bättre och har roligare på jobbet.

FLERA OLIKA VARIANTER

DynaDesk, separat enhet

DynaDesk, komplett skrivbord

Du bestämmer!

Låt din kreativitet flöda. Eftersom all tillverkning sker i Sverige av lokala leverantörer kan vi anpassa ditt DynaDesk precis så som du önskar utan att det ska kosta en förmögenhet!

Så här funkar det

En sektion av skrivbordet rör sig i en bana nedåt-utåt och uppå-inåt vilket gör att de muskler som håller armar och axlar rör sig långsamt och mjukt. Rörelsen är helt tyst och drivs av en elektromekanisk anordning styrd av en elektronikenhet.